Uitbundigheid

Lieve Mensen, Vanmorgen was ik al, na een heerlijke wandeling langs de Slinge, meteen de tuin ingedoken. Soms vergeet ik bijna wat te eten.... het net over mijn groentetuintje wat beter gespannen en de twee meikevers verwijdert. Weer opnieuw wat sla gezaaid, deze keer in een bakje. In de volle grond komt het nog steeds niet op, waarschijnlijk was het toen nog te koud.

Nadat ik wat koolrabi heb geplant, ben ik al mijmerend met de camera door mijn tuin gelopen en genoot van de uitbundigheid aan bloemen die er nu bloeien. Oa de prachtige Iris 'Pasific Mist', ooit als stekje van een dierbare vriendin gekregen. en dan al die Akeleien die overal verspreid door de tuin staan te bloeien in allerlei vormen en kleuren, zó mooi.

Heerlijk geurende anjertjes, rozen en de vroeg bloeiende vlinderstruiken laten hun kleuren al zien.......het is teveel om allemaal op te noemen. Aanstaande donderdag 28 mei 2020 is er weer een opentuindag, jullie zijn van harte welkom. Er is genoeg ruimte om in stilte dwalend te kunnen genieten, mocht je in de buurt zijn.

De foto's van mijn uitbundig bloeiende tuin kun je alvast zien in de galerij. Veel plezier ook in jullie eigen tuinwereld!

Reactie schrijven

Commentaren: 0